Trainers

TVP beschikt over meerdere gediplomeerde trainers die wekelijks de trainingen en clinics verzorgen. Alle trainers beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Hiermee waarborgt TVP de zowel de kwaliteit als de integriteit van haar trainers.

Joop Meinders

In 1973 ben ik voor het eerst lid geworden, destijds van een klein clubje liefhebbers dat wekelijks bijeenkwam in Stroud. Na mijn studie elders in het land ben ik opnieuw lid geworden van TVP. Gedurende al die jaren ben ik actief betrokken geweest als lid, zowel in het bestuur als in de rol van trainer.


Het geeft me veel voldoening om te zien dat mensen vooruitgang boeken. Ondanks dat ik zelf niet meer tot de jongsten behoor, kan ik door mijn ervaring zowel kinderen als volwassenen nog steeds het een en ander bijbrengen op het gebied van tafeltennis.


Bram Hage

 Een tafeltennisser in hart en nieren. Sinds mijn 12e levensjaar doe ik eigenlijk alles met een racket, maar één sport is echt blijven hangen: tafeltennis! Training geven aan de jeugd of senioren zit in mijn natuur. Met mijn aanstekelijke energie en passie voor tafeltennis weet ik zeker dat ik iedereen, van elk niveau en iedere achtergrond, beter kan leren bewegen/tafeltennissen.