Lidmaatschap

Kom gerust spontaan langs op een maandagavond om een balletje te slaan. Je mag ook van tevoren een mailtje sturen naar secrtvp@live.nl, dan zorgen wij ervoor dat je opgevangen wordt.

Lid worden:

Aspirant-leden mogen twee keer vrijblijvend meespelen. Zo kun je ontdekken of tafeltennis wat voor jou is en of je je thuis voelt bij TVP.

 

Als het je bevalt bij onze club, kun je lid worden door een inschrijfformulier in te vullen. Die kun je in de zaal vragen bij Joop Meinders. Ben je nog geen 18? Dan moet het formulier ingevuld worden door een ouder/verzorger. Of stuur een mail naar pmtvp@live.nl

 

Als lid van TVP ben je automatisch lid van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB). Hiermee ben je verzekerd voor ongevallen tijdens het tafeltennissen. De NTTB verzorgt ook de competitie. Ongeveer de helft van de leden van TVP doet hieraan mee. De andere helft speelt recreatief.

Lid worden?

Mocht het tafeltennissen je bevallen dan is de volgende stap lid worden.

Kom gerust spontaan langs op een maandagavond om een balletje te slaan. Je mag ook van tevoren een mailtje sturen naar secrtvp@live.nl, dan zorgen wij ervoor dat je opgevangen wordt. 

Materialen:

Nieuwe junioren krijgen een gratis tafeltennisbatje van de vereniging.

Senioren kunnen tegen kostprijs een batje aanschaffen bij een van de trainers. Clubkleding kan tegen een kleine prijs aangeschaft worden bij een van de trainers. Dit is optioneel.


Contributie per halfjaar:

De contributie bedraagt per halfjaar :

Junioren : € 50,00 met € 20,50 toeslag voor competitiespelers

Senioren : € 60,00 met € 31,00 toeslag voor competitiespelers

Kwantumkorting: 

3e persoon uit één gezin: €10,00 korting per half jaar

4e persoon en meer uit één gezin: €20,00 korting per half jaar.


De contributie wordt ieder halfjaar geïnd via een automatische incasso.

De contributie wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering en wordt ieder halfjaar met een automatische incasso geïnd. Lidmaatschap van TVP wordt zonder schriftelijke opzegging halfjaarlijks verlengd.

Inschrijfformulier Tafeltennisvereniging Putten.pdf

Lidmaatschap opzeggen

Opzeggen kan ieder halfjaar voor 1 juni of 1 december door een mail te sturen naar secrtvp@live.nl.

 

Je kunt er ook voor kiezen om als niet-spelend lid aan onze vereniging verbonden te blijven. Je bent dan altijd welkom in de zaal en bij speciale gelegenheden, zoals de algemene ledenvergadering en jubilea.

 

Mocht je de vereniging om een financiële reden willen verlaten, laat het ons dan weten. Dan kunnen we samen met jou kijken of daar een mouw aan te passen valt.