Lidmaatschap

Voor algemene leden informatie, contributie of om in te schrijven.


Informatie:

Aspirantleden mogen 2 keer vrijblijvend meespelen. TVP is aangesloten bij de NTTB (Nederlandse Tafeltennisbond) en is ingedeeld bij de afdeling Midden Nederland.

Alle leden van de TVP worden automatisch lid van de NTTB waardoor zijn ook onder de sportverzekering vallen.

Lid worden?

Mocht het tafeltennissen je bevallen dan is de volgende stap lid worden.

Om lid te worden dient onderstaand inschrijfformulier geprint te worden en ingevuld te worden. Vergeet niet om een handtekening te zetten. Voor minderjarigen dient dit door een ouder/verzorger te gebeuren. Klik in de bijlagen op Downloaden en print de PDF. Mocht het niet lukken, dan liggen er ook formulieren in de Meeuwenhal. Lever het ingevulde formulier in bij de secretaris of een van de trainers.

Materiaal:

Daarnaast bieden we de optie voor clubkleding tegen een kleine betaling. En geven we nieuwe jeugdspelers gratis een tafeltennisbatje. Voor senioren is deze tegenkost prijs aan te schaffen bij 1 van de trainers.


Kosten:

De contributie bedraagt per halfjaar :

Junioren : € 50,00 met € 16,70 toeslag voor competitiespelers

Senioren : € 60,00 met € 27,50 toeslag voor competitiespelers

Kwantumkorting:

3e persoon uit één gezin: €10,00 korting per half jaar

4e persoon en meer uit één gezin: €20,00 korting per half jaar

Onder senioren wordt verstaan, zij die in het contributiejaar op 1 juli 18 jaar of ouder zijn. Onder junioren wordt verstaan, zij die in het contributiejaar op 1 juli jonger zijn dan 18 jaar. TVP int de verschuldigde contributie per halfjaar middels automatische incasso. De contributie wordt vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering welke jaarlijks wordt gehouden in februari. Lidmaatschap van de TVP wordt zonder schriftelijke opzegging halfjaarlijks verlengd.

Toch geen plezier meer?

Uiteraard is het jammer als je onze vereniging wilt verlaten maar daar heb je vast wel een reden voor. Veel gehoord is verhuizing, een andere sport of verhinderd op maandagavond. Af te toe gaat het lichamelijk niet meer. Geld mag eigenlijk nooit de reden zijn, daar is altijd wel een mouw aan te passen. Laat ons dat weten.

Als je wilt opzeggen dan kan dat per halfjaar maar wel steeds voor 1 juni of 1 december. Graag schriftelijk of via e-mail van de secretaris (secrtvp@live.nl).

Als je niet meer speelt hebben wij de mogelijkheid om als niet-spelend lid aan onze vereniging verbonden te blijven. Je mag dan altijd langs blijven komen vooral tijdens speciale gelegenheden zoals de ALV en jubilea.

En uiteraard mag je altijd weer eens terugkomen om het opnieuw te proberen. Wij hebben al heel vaak meegemaakt dat een oud-lid opnieuw lid werd.