Speeltijden

Allereerst: competitie spelen is leuk, maar absoluut niet verplicht. Ongeveer de helft van onze leden is actief in de regionale competitie, de andere helft speelt recreatief.

Jeugd

Iedere maandagavond krijgt de jeugd training van 19:00 tot 20:00. Dit gebeurt onder leiding van een gediplomeerd trainer. De trainingen vinden plaats in Sporthal De Meeuwen. Hierbij komen alle onderdelen van het spel aan de orde, van forehand tot backhand en opslag tot smash. De training wordt vaak afgesloten met een leuk spel, zoals rondje om de tafel of koningstafel. De jeugd mag er ook voor kiezen om het laatste deel van de training vrij te spelen.

 

Na 20:00 is er voor de jeugd, mits er tafels vrij zijn, ook nog gelegenheid om tegen de senioren te spelen. Wij moedigen dit van harte aan, omdat het een goede manier is om het wij-gevoel binnen de vereniging te vergroten.

 

Het is ook mogelijk om in de regionale competitie van de NTTB te spelen. Hierbij speel je, in een team van twee of drie spelers, tien wedstrijden in een seizoen. Ieder jaar zijn er twee seizoenen, in het voorjaar en in het najaar. Thuiswedstrijden worden op zaterdag in sporthal Putter Eng gespeeld, van 13:00 tot 15:30.

 

Senioren

De senioren starten om 20:00. Je kunt ervoor kiezen om te trainen onder een gediplomeerde trainer, maar je mag ook vrij spelen met andere leden. Trainingen starten rond 20:00 en eindigen tussen 21:00 en 21:15. Geef het van tevoren aan als je wilt trainen, dan kan de trainer daar rekening mee houden. De training van senioren is elke twee weken.

 

Ook voor senioren is er de mogelijkheid om in de regionale competitie van de NTTB te spelen. Thuiswedstrijden worden op maandagavond gespeeld en starten om 20:00. Vanaf 19:30 wordt de helft van de zaal vrijgehouden voor teams die een wedstrijd spelen om in te spelen. Wedstrijden zijn doorgaans rond 22:00 afgelopen. Uitwedstrijden worden doorgaans op een andere doordeweekse avond gespeeld. Je speelt in een team van twee spelers tegen een ander team van twee. Veel teams bestaan echter uit meer dan twee spelers en rouleren per wedstrijd.

 

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust langs op een maandagavond om een balletje te slaan. Je mag ook van tevoren een mailtje sturen naar secrtvp@live.nl, dan zorgen wij ervoor dat je opgevangen wordt.