Speeltijden

Allereerst: competitie mag maar hoeft niet. Wil je alleen recreatief spelen, dan ben je van harte welkom.


Training

Elke maandagavond krijgt de jeugd van 19:00 tot 20:00 uur training. Dit gebeurt onder leiding van een gediplomeerd trainer. De trainingen vinden plaats in sporthal "de Meeuwen". Alle onderdelen van het spel komen aan de orde.

Vrij spelen

Vaak wordt de training afgesloten met een leuk spel. De jeugdspelers mogen er ook voor kiezen om het laatste deel van de training vrij te spelen. Daarnaast is er voor de jeugdgelegenheid mits er tafels over zijn nog met de senioren te spelen binnen de verenging zien we dit graag gebeuren!

Competitie

Je kunt kiezen om alleen de trainingsavonden te bezoeken, maar het is ook mogelijk om competitie te spelen. Je speelt of regulier of in duo 10 wedstrijden in een seizoen (voorjaar of najaar), waarvan de helft in Putten en de helft bij de tegenstanders. De thuiswedstrijden worden op zaterdag gespeeld in sporthal "Putter Eng", van 13:00 tot 15:30.

Op de maandagavonden is van 19:30 tot 23:00 de helft van de zaal van sporthal "de Meeuwen" gereserveerd voor de competitie van de senioren van TVP.

Training

Op maandagavond is er gelegenheid om tussen 20:00 en 22:00 uur te trainen onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. Geef van te voren aan dat je wilt trainen, dan kan de trainer hier rekening mee houden.

Vrij spelen

Het is zeker niet verplicht om training te volgen. Je kunt er ook voor kiezen om de hele avond vrij te spelen. Er zijn meestal voldoende leden aanwezig waartegen je een balletje kunt slaan.